VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Vi vil gerne nævne de erhvervsdrivende, der hjælper vores forening. Det kan være samarbejder af forskellig slags, foder, pengebeløb, rabatter og andet.

Vi håber, at vi ved at nævne firmaer og fonde kan hjælpe dem eller andre. Nogle af vore støtter ønsker ikke at blive nævnt, og det respekterer vi naturligvis.


År 2023:

NBC-Bilcenter, Nykøbing F

Aller Dyremad

Dyrevelfærdspuljen

E. Herskind og Hustrus Fond

Inges Kattehjem

Maxi Zoo

OK Benzin

Royal Canin

Uni's Fiskebiler


År 2022:

Aller Dyremadhttps://aller-dyremad.dk/

Dansk Design og Teknik

Michaels Fisk v/Uni og Michaelhttps://umfisk.dk/

År 2021:

E. Herskind og hustrus Fond -

QATO Fondenwww.qatofonden.dk

Trykkeriloftet Almisse Shop - 

Kildebrønde Transport ApS -

Aller Dyremad - https://aller-dyremad.dk/

Michaels Fisk v/Uni og Michaelhttps://umfisk.dk/

Inges Kattehjem

https://inges-kattehjem.dk/

Vi har et rigtigt godt samarbejde med Inges Kattehjem i Næstved og Glostrup.

QATO Fonden

QATO Fonden er almennyttig og arbejder for at sikre og fremme dyrs velfærd

Du kan læse mere om QATO Fonden her: www.qatofonden.dk

Takket være støtte fra QATO Fonden kunne vi i 2020 dyrlægebehandle og videreformidle ca. 40 katte til nye blivende hjem.

I 2021 var støtten fra QATO Fonden medvirkende til, at vi kunne indkøbe et større bur. Vi er også i gang med at få lavet tegninger til nogle lettere transportable bure/volierer, som vi skal bruge til at isolere nye katte i, indtil vi er sikre på, at de ikke har smitsomme sygdomme, som ellers ville blive overført til andre katte.

Energiselskabet OK

www.ok.dk/lokalsporten

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Foreningen Sydhavsøernes KatteSOS, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-app’en. Når nye kunder har tanket 500 liter inden for et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Foreningen Sydhavsøernes KatteSOS nu. Og så sørger de for at ændre det.

OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores forening på: cat4you2014@mail.com

Del siden